Seleccionar página

Agres: Setmana d’activitats per a tots el publics

por | 11 Ago 2011 | Agres

Dema divendres a les 17 hores, una gimcana de jocs per als més menuts podrem trobar al poliesportiu. també cal recordar que aquest mateix divendres 12, a les 20 hores, i fora de les activitats programades pel Centre Excursionista, tenim el Concert a càrrec de la Unió Musical d’Agres a la Plaça l’Assut.

Seguint amb les activitats programades per aquesta entitat, al llarg del dissabte 13 d’agost trobem altres activitats com el Dia dels majors, on a les 9.30 i des de la seu del Centre Excursionista amb vehicles pujaran a les Caves amb totes les persones majors o impedides per que puguen gaudir d’un matí a la serra. Per la vesprada, a les 20 hores, al centre de cultura tindrà lloc una taula redona baix el nom de "El camí de Santiago".

Per tancar amb la programació de les activitats organitzades pel Centre Excursionista Les caves d’Agres, el dimarts 16 d’agost, a les 23 hores, tindrà lloc a la Plaça de l’Assut la projecció d’un audiovisual a càrrec de José Vicente Palací (membre del Centre Excursionista Contestà)

Anuncios
Cines Axion Xàtiva

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN