Seleccionar página

Aigües de Sueca renova la pàgina web

por | 30 Abr 2013 | Sueca

“Hem decidit renovar la pàgina web perquè s’havia quedat obsoleta, era poc pràctica i no s’adaptava als emergents dispositius mòbils actuals com són els Smartphone o les Tablets”, ha explicat la regidora de Servicis Municipals, Pilar Moncho. “El més important en esta nova web és que facilitem tots els tràmits que poden fer els usuaris abonats sense haver de desplaçar-se a les oficines d’Aigües de Sueca com venia fent-se fins ara”. 

Així mateix, per a donar a conéixer este nou servici les pròximes factures domiciliades contindran la direcció nova i un codi QR que permet enllaçar a la pàgina web des de qualsevol dispositiu mòbil.

“Un dels canvis més significatius serà poder fer la lectura del comptador des de les vostres cases o des de qualsevol dispositiu, també es pot consultar l’històric de facturació registrant-se en la pàgina web, enviar instàncies online, canvi de domiciliació de rebuts, etc… A part d’estos servicis s’han incorporat altres com, per exemple, sol·licituds de factures retardades; informació puntual que afecten els talls del subministrament per obres o avaries; butlletí de l’instal·lador per mitjà d’arxius de pdf i canvis de titulars”, en paraules del tècnic de l’empresa.

Finalment, perquè el ciutadà estiga al corrent de les novetats i inversions que es realitzen, s’ha afegit una pestanya de notícies on es penjaran en la web totes les actuacions de millora de la xarxa d’aigua potable, clavegueram, depuració i jardins. 

“Des de l’Ajuntament estem incorporant noves ferramentes per a facilitar l’ús dels servicis als veïns i usuaris. Açò evitarà les cues i els desplaçaments a les oficines a més de disposar d’informació de primera mà en qualsevol lloc”, ha conclòs l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo.

Anuncios
Cineapolis Ontinyent

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN