Seleccionar página

Alginet: Lucía Espert guanyadora del 2n Concurs de dibuix de la campanya solidaria “Cap xiquet sense joguet” de Papallona Jove

por | 28 Oct 2013 | Alginet

Amb l’objectiu que al Nadal cap xiquet es quede sense joguet, Papallona Jove va fer l’any passat una campanya solidaria en la que feia una crida als veïns i veïnes per tal que portaren a les dependències de l’Hort de Feliu els joguets que ja no utilitzaven per a que els Reis Mags d’Orient tinguen més joguets per a repartir als xiquets que per circumstàncies no els arribava. La campanya va ser un èxit i aquest anys, l’associació juvenil junt a l’Ajuntament d’Alginet torna a repetir-la i aquest any la recollida serà a la Casa de Cultura.

El dissabte pel matí, a la plaça de la Constitució es va fer una gran festa per a fer el lliurament dels guanyadors del concurs de dibuix. Els xiquets i xiquetes van gaudir d’un castell per a botar, pinta cares, jocs, cançons i moltes activitats lúdiques. Abans de fer desvetllar el dibuix guanyador, es va presentar a Mariola, la fada del somriures. Lucia Espert va ser la guanyadora del concurs, el seu dibuix serà la imatge del cartell anunciador de la campanya de Nadal, cap xiquet sense joguet. 

Anuncios
Cines Axion Xàtiva

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN