Seleccionar página

Alzira atorgarà 100 beques per als cursos AULA MENTOR i de carnets professionals

por | 18 Oct 2016 | Alzira

Per al responsable de l’àrea, Ivan Martínez: “la formació és una eina fonamental en la inserció en el mercat laboral i per a desenvolupar l’itinerari professional. Al respecte, des d’IDEA es participa en el programa d’Aula Mentor que ofereix més de 120 cursos on line, els quals es troben actualitzats en tot moment i a l’abast de la ciutadania. A més, de la formació professional per a l'Ocupació que s’imparteix en IDEA va destinada a totes aquelles treballadores i treballadors en actiu que necessiten adquirir o perfeccionar el seu nivell de coneixements, com també a desocupades i desocupats amb la finalitat de facilitar la seua inserció en el mercat laboral així com contribuir a la promoció de la auto-ocupació”

Cal recordar que l'Aula Mentor Alzira ofereix més de 120 cursos en línia, dissenyats pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport, en què l’Ajuntament d’Alzira col·labora a través d'IDEA i la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació. Un servei que permet incrementar la formació de totes les persones interessades i millorar el seu itinerari professional.

D’altra banda, atenent a la taxa de persones desocupades d’Alzira que manquen de formació i de cap tipus d’experiència professional en determinats sectors d’activitat, es potenciaran els cursos específics relacionats amb les targetes i carnets professionals que permeten accedir a un lloc de treball, com son Manipulació d’Aliments, Prevenció de Riscos en el Sector de la Construcció per a obtindre la TPC (Targeta Professional de la Construcció), Operador de carretons elevadors i Plaguicides nivell bàsic.

Els interessats que vulguen inscriure’s i ampliar la seua formació poden informar-se en les dependències d’IDEA, en l’adreça de c/ Ronda d’Algemesí, 4.

 

Anuncios
Cines Axion Xàtiva

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN