Seleccionar página

Antella acull la IX Trobada d’Escriptors i Escriptores de la Ribera

por | 17 Feb 2013 | Antella

on des del passat dimarts i fins dilluns s’exhibeix una exposició itinerant al voltant de la vida i obra del poeta i escriptor Vicent Andrés Estellés.

En el seu discurs inaugural, Montagudo ha subratllat que "tot i les retallades i el difícil moment que travessen les lletres i cultura valencianes, l’actual Equip de Govern d’Antella seguirà donant suport a les manifestacions i esdeveniments artístics i literaris amb la finalitat d’estimular la tasca creativa" dels artistes riberencs.

Després de la inauguració, els 45 escriptors i escriptores reunits a Antella han tingut l’oportunitat de visitar, en grups de deu, la torre àrab d’Antella -en el projecte de restauració treballen actualment els tècnics municipals-, l’església parroquial, l’Assut i la Casa del Rei, seu de la comunitat de regants de la Séquia Reial del Xúquer.

Posteriorment i durant el dinar celebrat al Centre de Turisme Rural l’Assut, s’ha desenvolupat la trobada pròpiament dita on els escriptors/es participants han debatut entorn a l’estat actual de les lletres a les comarques de la Ribera Alta i Baixa. 

Anuncios
Cineapolis Ontinyent

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN