Seleccionar página

Aquest cap de setmana va tindrer lloc a la Plaça de l’Assut d’Agres la Presentació de les Reines 2013

por | 20 Ago 2013 | Agres

Neus Brotóns, Reina Infantil 2012 va col·locar la banda i la corona a la nova Reina Infantil de les festes d’Agres 2012 Lourdes Parra Sabater. Després va ser Lourdes qui va col·locar la banda a les seues dames i la insígnia als acompanyants de la Cort d’honor Infantil 2013.

El mateix va fer Marta Belda Pascual, Reina Juvenil 2012, qui va deixar el seu càrrec amb la mateixa emoció que fa un any quan va estar coronada. Després de col·locar-li la banda i la corona a Irene Belda Ferri, Reina Juvenil 2013, va ser aquesta qui va col·locar la banda i les insígnies a les seues dames i acompanyants, la Cort d’honor Juvenil 2013.

 Irene no va voler oblidar els moments viscuts celebrant i preparant la festa del quintos i com ara els queda viure de manera especial les festes 2013. Va desitjar unes festes plenes d’alegria per a totes i tots, recordant i agraint des del moment de la tria l’afecte que li han mostrat amics, familiars i veïns, "Mai podria imaginar que aquell 10 de març reunits tots en la Casa de Cultura amb els nervis a flor de pell, i agafada de les mans de les meues amigues, el meu nom fora elegit per ser la Reina de Festes 2013, des d’aquell instant i fins hui, he pogut sentir l’afecte dels meus amics i, com no, de la meua família" va destacar la Reina Juvenil 2013, Irene Belda Ferri.

 La mantenidora de l’acte Chelo Navarro va voler destacar amb unes boniques paraules la figura de les Reines Lourdes e Irene sense oblidar a cada una de les persones que componen les respectives Corts d’honor. Les referències a la Mare de Déu, al poble d’Agres i les seues tradicions, i a la seua gent van donar al seu discurs una bellesa especial que tots els presents no van dubtar en destacar.

 Mª Angeles Ferri, regidora de Festes, va destacar l’esforç i les ganes de treballar i fer les coses bé de les xiques de la Cort d’Honor i de la Reina Juvenil, "A vosaltres, Irene, Iris, Ana i Teresa, per fer d’aquesta vida una bella història, per fer d’aquesta nit una nit màgica… A vosaltres, Irene, Iris, Ana i Teresa, perque el vostre somni ha sigut realitzat i encara us queden les festes per davant, no podeu pedrer eixa il.lusió, eixa valentia i eixe somriure, sou el reflex de tot un poble, sou el reflex d’unes grans festes, sou el reflex d’Agres", va destacar visiblement emocionada. 

Anuncios
Cines Axion Xàtiva

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN