Seleccionar página

Associació “La Garrofera”: PAS a PAS València – Museu de Belles Arts i l’Almodí

por | 24 Nov 2012 | Valencia

Aquesta vegada agafar el tren que ix de l’Alcúdia de Crespins a les 08:33 hores i arriba vora les 09:30 hores.

Es farà un passeig pel casc antic de València, camí del museu de Belles Arts i disposant de temps per esmorzar abans d’iniciar la visita, concertada a les 10:45 hores.

Algunes de les exposicions que es poden contemplar són: Retrats de Clotilde Sorolla, esposa de Sorolla, pintures d’Ignacio Pinazo, escultures de Mariano Benlliure, i dibuixos d’Antonio Palomino.

A les 13 hores, visita al museu de l’Almodí, antic i principal edifici destinat a l’emmagatzematge i distribució de blat de la ciutat de València. Va ser construït a principis del segle XIV sobre un alcàsser musulmà i remodelat en els segles XV i XVI.

El dinar i la vesprada són lliures. Per a aquells que disposen de temps i energia, us proposem després de dinar l’exposició “Experiments de la Legió Cóndor a l’Alt Maestrat 1.938”, al Centre Cultural Octubre, i l’entorn de la Llotja.

Nota: “La Garrofera” no es responsabiltza dels accidents que puguen ocórrer en les seues activitats organitzades. Aquestes activitats están obertes a tothom, però els menors han d’anar acompanyats d’un adult. 

Anuncios
Cineapolis Ontinyent

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN