Seleccionar página

Bloc-Compromís per Carlet lamenta que el PP amague al poble l’oferta de contractació d’un informàtic

por | 8 Ago 2013 | Carlet

COMPROMÍS, que va accedir el mes de juny als expedients de contractació, encara en període obert, va poder comprovar com, atesa la impossibilitat legal de prorrogar el contracte amb la mateixa persona ja reiteradament contractada durant els últims anys, l’alcaldia estava utilitzant l’argúcia legal d’establir un procediment negociat sense publicitat per a atorgar a la mateixa persona el servei, per un cost de 27.264 euros anuals, prorrogable per un altre any. Així, l’alcaldia “convida” l’empresa de la persona que vol contractar, de Carlet, i dos més de fora únicament per complir l’expedient.

COMPROMÍS va exigir, amb caràcter d’urgència, que es convidara a totes les empreses capacitades de la nostra ciutat i es donara la màxima publicitat i difusió a la convocatòria per la web de l’Ajuntament i les xarxes socials. Reiterada la petició, la convocatòria no ha estat publicitada en cap mitjà i la sra. alcaldessa s’ha escudat en el fet que “ha complit amb tots els tràmits legals”.

Segons Maria Josep Ortega, portaveu de COMPROMÍS a Carlet, “el PP de Carlet  utilitza argúcies legals de contractacions sense publicitat per fer “enxufisme” d’amagat, en un moment on la ciutadania està exigint transparència i el nivell d’atur al nostre poble és extremadament elevat”. A més, Ortega  ha afegit que “el fet que una pràctica de govern puga ser legal no significa que siga justa, ètica, ni correcta, i la sra Crespo (PP) ja fa temps que té formes d’actuar molt allunyades de l’ètica política i cada vegada és més evident que no és  l’alcaldessa de totes i tots, sinó només “dels seus” i ho ve demostrant dia a dia”. 

Anuncios
Cineapolis Ontinyent

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN