Seleccionar página

Caixa Ontinyent i Empreses i Institucions de la Safor patrocinen una Càtedra d’Innovació del Campus de la UPV a Gandia

por | 14 May 2014 | Gandia

Per a això, i durant el seu primer any, la Càtedra exercirà activitats de formació, divulgació i transferència de coneixement en Càtedres i Aules, i activitats d'investigació i desenrotllament en Càtedres: fòrums, conferències, seminaris, cursos, tallers, concursos, beques, projeccions, excursions i visites. 

L'aportació econòmica compromesa pels patrocinadors per a la posada en marxa és de 30.000 euros, dels quals una tercera part serà aportada per Caixa Ontinyent; una altra tercera part pels ajuntaments de Gandia, Tavernes i Oliva, i l'empresa Safor Valley; i una altra tercera part, per les empreses Citrosol, Digitel, Juan y Juan, i Odec.

En l'acte de firma van estar presents els màxims representants de cada entitat, entre ells Rector de la Universitat Politècnica de València, Francisco José Mora; i el President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell.

En la seua intervenció, el Rector de la UPV va exposar exemples d'estudiants innovadors de la universitat que estan demostrant les seues capacitats al món, implicant-se en projectes més enllà dels plans d'estudi. Segons el Rector, esta Càtedra d'Innovació crearà un marc on es podran realitzar estes activitats. A més, va instar els estudiants a participar en elles, ja que seran una gran oportunitat per a adquirir competències i habilitats de molt de valor professional i personal.

Per la seua banda, el President de Caixa Ontinyent va destacar la implicació de l'entitat i de la seua obra social en actuacions que milloren el benestar socioeconòmic del seu àmbit d'actuació “més encara quan ens referim a les generacions del futur”, desitjant que els estudiants aprofiten les oportunitats que sorgixen amb esta Càtedra.

En l'actualitat, la xarxa comercial de Caixa Ontinyent es compon de 47 oficines, ubicades en les comarques centrals valencianes, 5 d'elles en la Safor (3 a Gandia, una altra en el Grau de Gandia, i una altra en Oliva).

Anuncios
Cines Axion Xàtiva

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN