Seleccionar página

Comença la segona edició del Castelló Global Program

por | 23 Sep 2014 | Castellón

Entre els projectes seleccionats, tres són empreses del sector agroalimentari, altres tres operen en el sector de les tecnologies de la informació i comunicacions, una ho fa en energies renovables, una altra en materials intel·ligents i l'última en sector calçat.
 
Detalls dels projectes seleccionats
 
Les tres empreses operant l'en sector agroalimentari es troben repartides per tota la província de Castelló, produint làctics, olis i vins. Làctics Els Masets és una empresa situada en Torre d’ en Besora dedicada a la fabricació i distribució de productes làctics de llet d'ovella. Belluga Gourmet està situada a Sogorb i basa el seu projecte empresarial a explotar les possibilitats que ofereix la zona de l'Alt Palancia, establint sinergies entre el territori, la gastronomia, la cultura i la producció de l’oli d'oliva. Finalment, Viñedos y Bodegas Mayo García se centra en l'elaboració i criança de vins de qualitat, a més d'una clara aposta turística vinculada al territori i la gastronomia.
 
Altres tres empreses operen en el sector de tecnologies de la informació i telecomunicacions (TIC). 4TIC és una empresa start-up situada en espaitec que es dedica al desenvolupament de programari a mesura, en els últims mesos ha llançat dos nous productes al mercat per a la gestió de laboratoris i la compra d'entrades. Boxvot és una plataforma web/app sobre plans d'oci liderada per dos joves castellonencs, la seua aposta per la internacionalització ha sigut un dels seus factors diferenciadors des del principi. Internet Mind és la tercera empresa operant en el sector TIC, des de la seua oficina en espaitec realitzen programari de publicacions digitals per a la publicació de llibreries a mesura per a empreses.
 
 
Respecte als altres tres sectors representats en la II Edició del Castelló Global Program, l'empresa Nuevas Tecnologías Sili-Ter representa al sector de les energies renovables. Des de Morella l'entitat ofereix solucions de climatització i aigua calenta sanitària amb les tecnologies més eficients. 42Tek representa al sector dels materials intel·ligents, aquesta empresa de Castelló ofereix nanotecnologies aplicades al tractament d'aigües. Finalment des de la Salzadella, Lajuana operant en el sector de la moda-calçat, basa la seua idea de negoci a renovar les espardenyes, un producte que en la nostra zona s'ha usat i s'ha treballat molt durant anys.
 
Sobre el Castelló Global Program (CsGP)
 
Programa gratuït organitzat per espaitec que compta amb el suport de la Diputació de Castelló i la Universitat Jaume I. Dirigit a emprenedors i empresaris castellonencs amb experiència en desenvolupament de negoci i potencial de creixement, Castellón Global Program té com a objectiu accelerar el creixement de les 9 empreses seleccionades, facilitant el seu impacte en un mercat global a través d'accions de formació i tutorització durant l'últim trimestre de l'any.
 
 
Anuncios
Cineapolis Ontinyent

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN