Seleccionar página

COMPROMÍS per la Vall d’Albaida celebra el nou mapa d’infraestructures educatives del Conseller Marzà

por | 27 Ene 2016 | Política

En eixe sentit, segons afirmava el portaveu comarcal Nicolau Calabuig, “cal destacar que al nou mapa es planifiquen millores a quatre centres educatius de la nostra comarca, ja que des de la conselleria s’ha prioritzat l’eliminació dels barracons, amb els quals el PP feia negoci l’anterior legislatura”. Calabuig feia èmfasi en els casos de l’IES l’Estació d’Ontinyent, on no s’ha fet cap actuació de calat en 40 anys d’història, o l’escola Lluís Vives de Bocairent, així com l’institut d’Aielo de Malferit i el CEIP Elies Tormo d’Albaida.

A més, des de la coalició valencianista es felicitaven pel fet que “de la mà de Compromís al govern, la Generalitat deixarà enrere per fi el clientelisme a l’hora de construir infraestructures, i posarà per davant criteris objectius. Es construiran o reformaran centres allà on faça falta, pensant en les persones, independentment de qui governe al poble en qüestió. Tot el contrari del que passava abans”.

Així doncs, el portaveu comarcal de COMPROMÍS es mostrava “francament content, ja que després que haguem conegut els sobrecostos multimilionaris que causava la corrupció dels anteriors governants, esta notícia és una alegria per a una comarca com la nostra, que sempre ha lluitat contra les injustícies i s’ha mostrat ben reivindicativa.”

Anuncios
Cines Axion Xàtiva

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN