Seleccionar página

Compromís–Podemos: “És el Moment demanen el vot per a tindre un finançament just i recuperar la dignitat del poble valencià”

por | 14 Dic 2015 | Política

Rosana Pastor, candidata número 4 al Congrés per la circumscripció de València, ha sigut l'encarregada de presentar l'acte que ha començat amb la intervenció de Joan Ribó, qui ha recordat la importància d'aquestes eleccions per a la ciutat de València. “El 24 de maig vam començar el canvi, i ara és el moment de terminar la faena, perquè si volen canviar la situació de la nostra ciutat, del nostre poble, és necessari que canvie el govern”

La segona intervenció ha estat en mans d'Enric Morera qui ha assegurat que Compromís-Podemos-És el Moment serà una candidatura clau en les eleccions del 20 de desembre, “volem propiciar des dell País Valencià el canvi a l'Estat espanyol, amb un grup valencià propi que siga motor de los polítiques en favor del nostre poble”,

En aquest mateix sentit s'ha postulat el cap de llista al Senat per València, Josep Lluís Albinyana, qui ha assegurat que “és fonamental que hi haja un grup parlamentari valencià que ens done per fi la veu que ens mereixem com a poble després d'anys de invisibilitat.” En aquest sentit, el històric líder valencià, ha assegurat que torna a la política amb esperances renovades “Meu retornat el somriure”.

Per la seua banda, Antonio Montiel ha centrat el seu discurs en la necessitat que Compromís-Podemos-És el Moment siga la candidatura protagonista del que ha identificat com una “segona transició”, en aquest sentit, el secretari general de Podem ha afirmat que “aquest País té l'oportunitat de liderar el canvi i marcar l'agenda de l'Estat Espanyol”. Per a Montiel, “cal governar Madrid perqué els diners arriben ací en igualtat de condicions que a la resta de comunitats. No volem ser més, però tampoc menys.”

Oltra: “Rajoy ha sigut el President de la pitjor legislatura de la nostra història”

Mónica Oltra ha començat la seua intervenció recordant molts dels episodis que han representat la legislatura de Mariano Rajoy, la que ha catalogat com la pitjor legislatura de la nostra història. “Hem de fer memòria, ara volen tapar totes les malifetes que han fet, però nosaltres anem a recordar-li-les”.

En aquest sentit, la portaveu de Compromís ha assenyalat que “en estos quatre anys hem tingut a Rodrigo Rato, l'impulsor de la bambolla inmobiliària i l'impost al sol”,“mentre Rato tocava la campana de Bankia, saquejava les nostres caixes, o donava préstecs a Cotino que no havia de retornar”.

“Ha sigut la legislatura de Wert, que ha aprovat una llei en solitari que ha sigut una traïció per als estudiants i els professors, una llei que està feta per a fer una educació de doble velocitat, per diferenciar el orígens de cada xiquet”.

“Rajoy ha protagonitzat la legislatura del rescat a la banca mentre retallaven en dependència, sanitat i educació”. “És el govern que ha firmat l'ocupació a la verge del Rocío” “És la legislatura de la reforma laboral, una reforma feta per a deixar als treballadors a soles enfront al poder.” Són els de la corrupció, els de Fira València.” I en aquest sentit, Oltra ha volgut deixar un missatge molt clar, “No hi haurà pau per als corruptes.”

A continuació ha sigut el torn d'Àngela Ballester, qui ha recordat que només falten 7 dies “per a gunayar el futur”. Per a Ballester, aquestes eleccions són decisives per al País Valencià, ja que dependrà del canvi de govern que es puga tindre o no un finançament just.

La candidata número 2 a la llista per València ha volgut destacar als protagonistes del 24 de maig per a defensar que les coses podem “són Manuel Carmena, Joan Ribó, Mónica Oltra, i totes eixes persones que demostren que es pot governar d'una altra manera”

Per últim, Joan Baldoví ha sigut l'encarregat de finalitzar l'acte central de campanya. El cap de llista per València ha començat la seua criticant a Mariano Rajoy pel lema de la seua campanya “després de l'estafa, de la corrupció, del balafiament, de les retallades, ve Rajoy i ens diu que no sabrem governar, i que necessitem un govern “en serio”.

A més, ha acusat al PP d'haver llevat les terres als valencians durant 20 anys i d'haver intentat també llevar "la dignitat" a aquest poble, i ha considerat que els populars no tenen dret a parlar de finançament, doncs en 20 anys "no han mogut ni un dit" en aqueix sentit.

Baldoví no ha deixat passar l'oportunitat d'advertir sobre “aquells que vénen vestits amb casaques color carabassa però baix porten roba de color blau”, i ha demanat el vot per poder escriure una nova pàgina de la història del País Valencià.

Anuncios
Cineapolis Ontinyent

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN