Seleccionar página

El BLOC tria a Rafa Oliver com a nou Secretari Comarcal de la Ribera Alta

por | 14 Nov 2012 | Política

Rafa Oliver va ser triat per unanimitat Secretari Comarcal del BLOC de la Ribera Alta en substitució de l’anterior secretari comarcal, l’històric Gerard Donat.

Rafa Oliver encapçala una Permanent Comarca caracteritzada per la joventut i la renovació dels seus membres.  El màxim órgan de direcció comarcal tindrà com a secretari d’organització a l’alzireny Albert Furió, com a responsable de l’área d’acció electoral i implantació al carletí Sergi Doménech, mentre que Marta Grau de Benifaió dirigirà les polítiques municipals, Mariam Varea de Gavarda serà la responsable de l`área de comunicació i Ariadna Sanchis d’Alcàntera assumirà la secretaria de Formació; finalment el també alzireny Jordi Sánchez será el responsable del área d’Administració i Finances.

El nou secretari comarcal ha assenyalat  que “els objectius que es marca l`actual direcció comarcal passa per continuar creixent consolidant els col·lectius locals, optimitzar recursos així com integrar llistes amigues en Compromís”.

D’altra banda Oliver també afirma “Anem a treballar amb modestia i sense triomfalismes per aconseguir que Compromís es consolide com a la primera força política progressista del País Valencià”.

Finalment al Congrés Comarcal del BLOC s’aprovaren per unanimitat les propostes de resolució sobre el subministrament d`aigüa potable així com per la reducció del IVA cultural que afecten a la comarca de la Ribera Alta així com també es triaren els set consellers nacionals que representaran a la Ribera Alta al Consell Nacional del BLOC. 

Anuncios
Cineapolis Ontinyent

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN