Seleccionar página

El Castell Pirotècnic de Festes d’Ontinyent inclourà per primera volta figures i formes geomètriques en 3D

por | 23 Ago 2012 | Ontinyent

Novedoses figures i formes geomètriques en 3D, i un espectacular mantell de llum, seran alguns dels elements més destacats del Castell de Focs d’Artifici que oferirà l’Ajuntament d’Ontinyent en la nit del proper dissabte, dins les Festes de Moros i Cristians.

A les 02:00 de la matinada i després de la Processó de la Baixada del Crist, l’empresa Europlà ha preparat una exhibició de focs d’artifici constarà de 15 seccions, sempre acompanyades d’elements sonors com descàrregues, xiulades i “zumbadores” on el públic podrà gaudir d’un espectacle de llum i sons a un espai emblemàtic com és en el casc antic de la ciutat.

L’espectacle de foc presentarà un ritme sense pausa, on les Cues de Cavall i Kamuro, les carcasses i cascades daurades seran les protagonistes de la nit. La principal novetat del Castell pirotècnic serà la inclusió de figures i formes geomètriques en 3D, com cercles, cors, estels i espirals; i el punt i final el posarà un mantell de focs denominat “Perla Blanca”, que il·luminarà el cel ontinyentí, convertint per uns moment la nit en dia i posant el punt i final a la vetllada de dissabte. 

Anuncios
Cineapolis Ontinyent

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN