Seleccionar página

El Centre Cultural Caixa Ontinyent acull l’exposició “VI Saló de la Tardor” de Font d’Art

por | 11 Nov 2016 | Ontinyent

L'exposició arreplega obres de 22 autors diferents, creades amb tècniques variades i temàtica lliure: pintures, escultures, instal·lacions, art digital i performance.

La inauguració tindrà lloc el dissabte 12 de novembre a les 20:00 hores i podrà visitar-se fins al pròxim 4 de desembre, de dimarts a divendres en horari de 18:00 a 21:00 hores, i cap de setmana i festius també de 12:00 a 14:00 hores.

Amb aquest tipus d'iniciatives, Caixa Ontinyent mostra el seu suport als artistes autòctons, especialment en exposicions com aquesta que combinen artistes de diferents generacions, disciplines i estils.

Exposició commemorativa

El Centre Cultural Caixa Ontinyent alberga a més una exposició commemorativa de les 50 Promocions de les “Camareres” de la Puríssima d'Ontinyent, que agrupa les orles de les 50 promocions, una selecció de fotografies dels moments més emotius de cadascuna d'elles, el programa d'actes que es va editar l'any de fundació de l'associació i una mostra de la indumentària del càrrec de “Camarera”.

Cal destacar també que el Centre Cultural acollirà, del 22 al 25 de novembre, part de les sessions de la sisena edició de la Universitat d’Hivern, impulsada per la Fundació Campus Ontinyent i que enguany tindrà com a tema central la Innovació a la Vall d'Albaida.

Exposició recomanada per: TOimprove agency, RBM&Management, Publiprom, Blue Radio FM, TV Comarcal i Portal Comarcal. 

 

 

Anuncios
Cines Axion Xàtiva

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN