Seleccionar página

El Clariano recupera la normalitat desprès del concert d’Alejandro Sanz

por | 7 Ago 2013 | Ontinyent

El dispositiu coordinat pel Regidor d’Obres i Neteja, Manuel Cuesta, ha inclòs a personal de les dues empreses concesionàries dels serveis de neteja viària i edificis municipals (FCC i Recisa) així com de la Brigada d’Obres Municipal, que han estat treballant intensament per tal de deixar el recinte i els seus exteriors en les millors condicions possibles.

El President de l’Ontinyent CF, Luís Ortiz, ha qualificat de “fabulós” l’estat en que ha quedat l’Estadi: “ningú podia esperar que el terreny quedara així de bé desprès del concert, i quant a les obres realitzades en matèria de seguretat, sense dubte han suposat una important millora respecte a l’estat previ a l’actuació musical”, assenyalava. Cal recordar que aprofitant la realització del concert, l’Ajuntament ha aprofitat per adaptar l’estadi El Clariano a la normativa federativa i d’espectacles vigent amb la col·laboració de l’Associació de Promotors i Constructors de la Vall d’Albaida. Així mateix, l’Ajuntament ha procedit a senyalitzar els extintors i les eixides, instal·lat llums d’emergència i realitzat diverses tasques de neteja de les instal·lacions que portaven anys sense fer-se.

El propi terreny de joc també ha estat sotmès a tasques de neteja i condicionament, en el que en conjunt ha estat una “llavada de cara” que els seguidors de l’Ontinyent CF podran constatar aquest mateix divendres 9 d’agost, a les 20:30 hores, quan l’Estadi acollirà un encontre amistós entre el club ontinyentí i una selecció de jugadors professionals de Japó. La propera cita musical al recinte serà el 21 d’agost a les 22:00 hores, amb el concert del cantant asturià Melendi.

Anuncios
Cineapolis Ontinyent

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN