Seleccionar página

El équipe VIA UJI visita l’IES Joan Coromines de Benicarló per a donar a conèixer la iniciativa Solar Decathlon

por | 8 Ene 2014 | Castellón

La directora acadèmica del projecte i professora de Construccions Arquitectòniques, Teresa Gallego, va explicar als alumnes que «amb aquesta iniciativa la Universitat contribueix a millorar la situació en el sector de la construcció quant a la innovació tècnica i tecnològica, desenvolupament en arquitectura sostenible, regeneració urbana, ús i integració d’energies renovables i un disseny pensat en les emocions de l’usuari. Tot açò sense oblidem que s’estan formant a futurs professionals en un grup de treball multidisciplinari, internacional i competent». Per la seua banda, Eduardo de l’Olmo, director de l’equip d’estudiants, va destacar en la seua intervenció el caràcter social, tècnic i tecnològic d’aquest projecte, que té una gran importància per a la província de Castelló.

La Universitat Jaume I és l’única universitat de la Comunitat Valenciana que té un projecte d’aquestes característiques, la qual cosa demostra la labor que exerceix l’UJI a l’hora de transferir coneixement a les administracions públiques i els diferents sectors econòmics.

Solar Decathlon és un concurs internacional que persegueix impulsar la recerca i el desenvolupament d’habitatges eficients. Per a açò, estudiants universitaris de tot el món dissenyen i construeixen una casa que funciona exclusivament amb energia solar. La fase final del concurs se celebrarà en 2014 i contempla la construcció dels habitatges en els jardins del Palau de Versalles, on els prototips seran sotmesos a 10 proves que determinen què habitatge es convertirà en la guanyadora. 

Anuncios
Cineapolis Ontinyent

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN