Seleccionar página

El Gerent del Departament de Salut de La Ribera i l’alcalde d’Almussafes acorden futures vies de col·laboració

por | 10 Mar 2016 | Almussafes

Esta reunió, s'emmarca en la ronda de res amb els alcaldes de la comarca que ha iniciat el nou gerent del Departament de Salut amb l’objectiu de conéixer de primera mà la situació dels diversos municipis de l'àrea de salut que gestiona Ribera Salud. Esta ronda es va iniciar ahir amb la visita a l'Ajuntament de Sueca.

Durant la reunió, el Dr. Palau ha remarcat a l'alcalde el compromís de Ribera Salud per donar als ciutadans d'este municipi un alt nivell de prestació tant en l'àmbit assistencial com de promoció de la salut.

En este sentit, el gerent es va comprometre a potenciar les accions de promoció en matèria oncològica a Almussafes i a la participació activa de professionals del Departament en la setmana de la Salut que promou l'Ajuntament.

Així mateix, ambdós parts s'han emplaçat a concretar en els pròxims mesos una solució a les carències en transport públic des del municipi d'Almussafes a l'Hospital d'Alzira.

El Dr. Palau es va incorporar dimarts passat al Departament de Salut de La Ribera després de demanar una excedència a l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe, on ocupava el càrrec de director mèdic.

Bisbal Paelles Monumentals te ha ofrecido esta noticia

 

 

 

Anuncios
Cines Axion Xàtiva

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN