Seleccionar página

El govern d’Alzira urgix la Universitat Catòlica a solucionar els problemes de les condicions de seguretat legalment establides

por | 29 Jul 2015 | Alzira

El Departament de Gestió Urbanística ha manifestat que els alzirenys han de conéixer que s'ha consentit l'obertura d'un local de concertació pública per a la docència, tan important com és una universitat, sense comptar amb les pertinents mesures de seguretat que ha de complir per llei.

És per este motiu que l'Ajuntament d'Alzira, des de la Regidoria de Gestió Urbanística, ha requerit a la Universitat  Catòlica que esmene els defectes amb què compta actualment:

-Cal adequar els recorreguts d'evacuació en la zona de la biblioteca, ja que superen els màxims i no es pot considerar l'escala com a eixida de planta. També cal revisar el sentit d'obertura de les portes de les aules, i en cas que l'obertura siga cap a l’exterior, estes no podran invadir els recorreguts d'evacuació.

-S’ha de justificar el compliment dels recorreguts d'evacuació dels despatxos de la primera planta. Existixen estances situades a esta planta que no s’hi adeqüen. Cal justificar que la porta d'eixida a l’exterior complix amb l'amplària necessària, i que les escales disposen dels passamans. I, el que és més important, s’ha d'instal·lar la dotació d'extintors i acreditar que les escales d'evacuació disposen del corresponents pilots de senyalització.

Cal esmenar esta sèrie d'anomalies; en cas contrari, el govern d'Alzira es vorà en la necessitat de clausurar el campus de la Universitat Catòlica per no comptar amb les condicions de seguretat, cosa que suposa que els alumnes porten huit anys en risc.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, per delegació de l’alcalde, ha plantejat la necessitat d’una reunió amb els responsables del campus universitari per a comminar-los a esmenar els defectes amb què compten les instal·lacions.

Des del govern municipal es considera que no es pot permetre que una institució educativa com la Universitat Catòlica estiga exercint la seua tasca de docència fent cas omís a la legalitat.

Anuncios
Cineapolis Ontinyent

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN