Seleccionar página

El I Festival internacional recaptarà fons per a l’AECC Marina Alta i l’AMPA

por | 17 Oct 2012 | Poble Nou de Benitatxell

Més de 30 estands, jocs infantils, menjar internacional a preus populars i música i actuacions.

El Poble Nou de Benitatxell finalitzarà el mes d’octubre ple d’esdeveniments el proper diumenge 21 amb el I Festival Internacional. La cita, organitzada pel Benitatxell Arts Centre i amb la col·laboració del Consistori, té com a objectiu la celebració d’una jornada festiva amb una finalitat benèfica, ja que els fons recaptats aniran adreçats a ajudar a l’Associació Contra el Càncer de la Marina Alta i a l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes del col·legi públic Santa Maria Magdalena.

Més de 30 estands d’artesania i productes variats, una zona de reflexologia i massatges terapèutics, zona de jocs infantils, actuacions musicals i de dansa a càrrec d’entitats internacionals i locals seran l’oferta principal d’aquest esdeveniment, que tindrà lloc al Col·legi Públic Santa Maria Magdalena del Poble Nou de Benitatxell. A més, també hi haurà barbacoa i cuina internacional i dolços a preus populars per a tots els assistents.

La regidora de Cultura, Sílvia Mayans, ha agraït a l’organització la proposta de realitzar una jornada amb participació de tots els veïns del municipi i, més encara, amb l’objectiu de recaptar fons a través d’una rifa i donacions per associacions i col·lectius. Així mateix, convida als veïns i participants ha acudir a aquesta cita que s’ha preparat amb molta dedicació i il·lusió i que, sens dubte, marcarà un precedent. 

Anuncios
Cineapolis Ontinyent

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN