Seleccionar página

El llibre “La Vieta” torna a La Barraca d’Aigües Vives

por | 30 Ene 2015 | La Barraca d'Aigües Vives

A l'obra s'incorporen nous documents i fotografies, que fan referència a la línia de ferrocarril. Entre eixos nous documents que s’han incorporat es troba la fotografia i la història de Ramón Regüés, un dels primers maquinistes de la línia, veí de la Barraca.

Aquesta serà una de les darreres activitats que Carcaixent M’agrada dedicarà a la commemoració del 150 aniversari del trenet Carcaixent-Dénia i que van començar el 8 de febrer de 2014, data exacta del primer viatge. Durant tot l’any i a través de les diferents activitats organitzades, s’ha pogut copsar la importància del trenet en la memòria col·lectiva dels habitants dels pobles pels quals passava. Tot aquest interès es materialitza en el llibre que s’hi presenta que s’ha enriquit amb les donacions de documents i fotografies de moltes persones que preserven la memòria de la Vieta.

El treball editorial ha sigut realitzat per l’equip d’Edicions 96, de manera que el llibre passa a formar part del catàleg de l’editorial, dins de la col·lecció L’entornper la qual cosa el treball estarà a l’abast de totes les persones interessades en la història del ferrocarril.

Carcaixent M’agrada és una associació d’àmbit local, que treballa per donar a conéixer i posar en valor el nostre patrimoni més proper, que precisament per ser-ho, sol passar més inadvertit.

Acte recomanat per: TOimprove agency, BDLC-Noticias i Portal Comarcal.

Anuncios
Cines Axion Xàtiva

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN