Seleccionar página

El millor cine documental MON·DOC, un any més a Montaverner

por | 18 Nov 2016 | Montaverner

Després de les intervencions de les autoritats es projectarà un documental fora de concurs. Per a enguany s’ha optat pel documental pakistaní ‘A girl in the river: the price of forgiveness’, guanyador de l’Òscar 2016 al millor curt documental i que no ha estat estrenat abans al noste país. El treball de la directora Sharmeen Obaid-Chinoy, parla de la dura realitat dels crims d’honor, pels quals cada any moren 1.000 dones a Pakistan. Així MON·DOC continua apostant pel documental de qualitat i reivindicatiu, que permeta els espectadors conèixer el que passa al món que ens envolta.

A partir de hui serà el torn dels 9 treballs (5 llargs i 4 curts) participants al Premi MON·DOC, els quals es projectaran en sessions d’entrada gratuïta i en moltes de les quals participaran els directors per presentar els seus documentals i debatre amb els assistents.

Dissabte 26 es tancarà la 8a edició de MON·DOC amb l’entrega de premis, acte que tornarà a presentar Lydia Arenós, i en el qual hi seran representants de la Diputació de València, Culturarts i la Filmoteca. Durant la clausura es projectarà el documental ‘Hijos de la Tierra’, Goya 2016 al millor curt documental, el qual serà presentat per Sandra Iraizoz, directora de producció del mateix.

Dolores Andrés, Regidora de Cultura, es mostrà molt satisfeta perquè, encara que ha suposat un gran esforç per part de totes les persones implicades en l’organització, la mostra de documentals és ja una realitat i any rere any es consolida dins el panorama de festivals de cine de la comunitat.

Amb una programació variada, però de qualitat i amb esperit de reflexió, un any més es torna a obrir a Montaverner una finestra al món anomenada MON·DOC.

 

Anuncios
Cines Axion Xàtiva

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN