Seleccionar página

El President de la Generalitat visita l’Assut d’Antella sensen informar de la visita a l’Ajuntament

por | 12 Dic 2012 | Antella

L’alcalde d’Antella, Gustavo Montagudo, ha expressat el "profund malestar i indignació" de l’Equip de Govern Municipal pel fet d’assabentarse pels periodistes de la visita que han realitzat a primera hora de la vesprada de hui el president de la Generalitat i el conseller d’Agricultura, juntament amb representants de les comunitats de regants, a l’Assut d’Antella.

"El fet de no ser informats i assabentar-nos pels periodistes -de la visita-, és una greu ofensa per a tots i cadascun dels veïns d’Antella", ha indicat la màxima autoritat d’Antella. "Amb aquesta actitud de total falta de consideració, la Generalitat i la Conselleria d’Agricultura estan demostrant el desgovern que hi ha actualment a la Comunitat Valenciana", ha indicat el cap de l’Equip de Govern d’Antella, integrat per regidors Gent d’Antella (GDA) i PSPV-PSOE.

Respecte a la possibilitat d’una segona presa d’aigües del Xúquer a Antella, Montagudo s’ha mostrat totalment en contra en afirmar que "esta hipotètica presa d’aigua condemnaria a convertir el riu Xúquer en una mera escorrentia".

Tant Alberto Fabra com el nou conseller d’Agricultura, José Císcar, declinaren fer declaracions als representants dels mitjans de comunicació que s’han donat cita a Antella. Qui sí va atendre als periodistes va ser el president de la Unitat Sindical d’Usuaris del Xúquer (USUJ), José Pascual Fortea, qui, en ser preguntat pel fet que no s’hagués informat al consistori antellà de la visita ha dit: "açò és que és una cosa única i exclusivament sobre USUJ, jo no sé massa de protocol, sóc llaurador". 

Anuncios
Cines Axion Xàtiva

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN