Seleccionar página

El PSPV de la Ribera Alta explicarà en totes les poblacions els retalls que afecten als majors

por | 20 Ene 2013 | Política

Pascual ha anunciat el començament d’una campanya que el PSPV de la Ribera Alta que s’iniciara a Carcaixent, el dimarts dia 22 de gener de 2013, i que, durant gener i febrer, continuarà per tots els municipis de la nostra comarca per a informar el conjunt dels pensionistes de l’impacte terrible que tindrà la decisió del Govern de Rajoy de no revalorar les pensions i de no fer viable, com cada gener, la paga extra per a garantir la capacitat adquisitiva de les mateixes.

Segons Pascual, no regularitzar les pensions forma part d’una gestió tremendament irregular que està desenrotllant el Partit Popular emmarcada en una actitud tremendament irresponsable i molt perillosa en l’administració i gestió d’estes.

Pascual ha destacat, que les pensions, han sigut un element delicada i atenció pels Governs a Espanya menys per este, alhora que ha apuntat que han sigut sempre un àmbit de consens i de pacte entre els governs, les forces polítiques, a través del Pacte de Toledo i els agents econòmics i socials.

El responsable socialista manifesta que s’està davant d’una situació perillosa que està comprometent la capacitat adquisitiva i el futur dels pensionistes i tot això, en un entorn doble complicació, perquè la no actualització de les pensions ve acompanyada d’un marc de dany continu a la seua renda, amb les pujades d’impostos, les taxes, l’aplicació del pagament farmacèutic o els retalls en matèria de dependència.

El dirigent socialista assegura que la majoria dels pensionistes no ingressen grans quantitats com per a poder sufragar gastos com el copago del transport sanitari. Nosaltres els socialistes hem sigut el partit més va augmentar les pensions mínimes. De fet, l’any 2000, la pensió mitjana de jubilació era de 535 euros i en 2010 la pensió mitjana de jubilació va aconseguir els 880. En la Ribera Alta, la gran majoria dels pensionistes cobra entre 640 i 800 euros i un ampli percentatge no supera la primera xifra.

Segons Pascual el poder adquisitiu dels ciutadans de la nostra comarca, no pot permetre més retalls, més copagos ni més congelacions. Per això els socialistes estarem en cada racó de la nostra comarca explicant les autentiques barbaritats que el Partit Popular de Rajoy i de Fabra, van perjudicar greument els més  necessitats.

Pascual afirma que els socialistes de la Ribera Alta defendrem que els nostres majors puguen mantindre el seu poder adquisitiu. I açò, és quelcom que els socialistes tenim en la nostra agenda com una qüestió prioritària. L’actitud i a les decisions del Govern de Rajoy, suposa un atac sense precedents, sense sentit i que considerem il·legal.

Fuente: PSPV-PSOE Ribera Alta.

Anuncios
Cineapolis Ontinyent

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN