Seleccionar página

Espaitec i la Fundació per a l’Eficiència Energètica f2e signen un conveni de col·laboració

por | 16 Sep 2013 | Castellón

La col·laboració manifesta el compromís d’ambdues parts per optimitzar la prestació dels seus serveis entre els seus membres associats i la societat de Castelló en general, en l’àmbit de l’Eficiència Energètica, les Energies Renovables i la Sostenibilitat, així com en qualsevol aspecte relacionat amb el mateix.

f2e es compromet a considerar a l’entitat gestora d’Espaitec i a les empreses i/o entitats que l’integren com a soci preferent per a col·laborar en totes les accions que duga a terme en el seu marc d’actuació. Per la seua banda, Espaitec ofereix a la Fundació la possibilitat de participar gratuïtament a l’entorn del Parc Científic, Tecnològic i Empresarial com a entitat virtual (e’VI) amb tots els serveis i espais associats corresponents.

Sobre la Fundació per a l’Eficiència Energètica f2e

La Fundació per a l’Eficiència Energètica de la Comunitat Valenciana, de la qual són patrons BP, l’Ajuntament de Castelló i la Universitat Jaume I, té com a objecte impulsar l’actuació en el camp de l’eficiència energètica a través de la formació, conscienciació social, suport al desenvolupament d’iniciatives empresarials i promoció de projectes d’innovació. Situada a Castelló, F2e conjumina així esforços de l’àmbit privat, públic i acadèmic

Sobre Espaitec

Promogut per la Universitat Jaume I (UJI) i la Confederació d’Empresaris de Castelló (CEC) inicia la seua activitat en 2007 amb l’objectiu de contribuir de forma quantificada i reconeguda al desenvolupament socioeconòmic de la província de Castelló i a la diversificació del seu teixit industrial. En l’actualitat compta amb 63 empreses, institucions i grups de recerca vinculats. 

Anuncios
Cineapolis Ontinyent

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN