Seleccionar página

Esquerra Unida de Xàtiva aposta per una ciutat educadora

por | 10 Nov 2016 | Xàtiva

Amb un nodrit programa d’activitats, s’obrirà hui la primera setmana destinada a activar reflexions sobre el paper que l’educació, en el seu més ampli concepte, té davant el futur d’una ciutat com la nostra.

Xerrades, conferències, tallers i l’edició de la guia “Xàtiva Educadora” són el principi del projecte de ciutat educadora que pretén la Regidoria i en el qual s’han implicat activament centenars de persones de l’ambit educatiu com Centres docents, AMPES, pares i mares i d’altres col.lectius. Aquesta implicació ha estat molt valorada des de la Regidoria que ha informat que el projecte s’ha gestat al Consell Escolar Municipal fa ara sis mesos i que “el primer fruit ha estat el programa d’activitats que demostra tot el que es pot aconseguir quan es sumen complicitats, ganes i esforços de totes les parts de la comunitat educativa i social”.

Els actes s’obrin hui dijous a les 18 h amb la conferència de L’Associació Pedagògica Francesco Tonucci a càrrec de Mar Romera acte que ha despertat una gran expectació d’assistència.

 

Anuncios
Cines Axion Xàtiva

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN