Seleccionar página

Eva Tormo (PSPV): “Albaida segueix en la UVI i necessita dirigents que puguen fer política en majúscules”

por | 18 May 2015 | Albaida

“L’Ajuntament d’Albaida ja no està amb respiració assistida, però segueix en la UVI. El moment és igual o més delicat que fa quatre anys, i necessitem dirigents que puguen fer política en majúscules”. Així ho manifestava la candidata dels socialistes albaidins a l’alcaldia del municipi, Eva Tormo, qui ha presentat els 29 punts d’un programa electoral, el dels socialistes d’albaida, “realista i factible, perquè nosaltres no mentim, i allò que proposem han de ser coses que la delicada situació econòmica del municipi permeta fer”.

Potenciar l’ús públic del Palau dels Milà i Aragó, reduir l’impost de plusvàlua en transmissions familiars o impulsar el turisme d’interior al municipi són algunes d’estes propostes. Respecte al Turisme d’Interior, l’estratègia dels socialistes té com a punt de partida l’elaboració d’un Pla Estratègic al qual es contemplen mesures com la creació de noves rutes verdes o un major aprofitament de circuit de Motocross, “tot amb l’objectiu de a diversificar l’economia i crear llocs de treball”. 

Altra proposta destacada serà la creació de la regidoria d’Atenció Ciutadana “per millorar l’atenció a les persones en tot allò que es puga, perquè elles i ells són l’eix de totes les nostres accions, com diu el nostre lema de campanya, primer les persones”, destacava.

La candidata albaidina assenyalava que la gestió realitzada pels socialistes a la legislatura que ara acaba “mostra que som la millor garantia d’experiència, esforç i resultats, per a un període en el que la capacitat de gestió amb el nou Govern Autonòmic que va a liderar Ximo Puig va a ser vital, com també amb el Govern d’Espanya”, exposava. “Dependrà de la perícia dels nostres polítics el fer les gestions necessàries per a aconseguir fites com poder comptar amb un nou Casal Jove o un Auditori, que són alguns dels nostres objectius”, assenyalava.

Tormo recordava que a les regidories socialistes “hem fet una gestió responsable i eficient, que per exemple ens ha permès abaratir el preu del servei de menjar per a majors de 15 a 5 euros sense perdre qualitat; hem posat en marxa un Pla d’Igualtat pioner a La Vall d’Albaida; i hem resolt el buit legal de les vivendes al barri del Pilar per a convertir-les en habitatges socials. A més hem deixat les gestions amb l’EIGE a punt per a que en breu ixquen al lloguer les 66 vivendes VPO de Camps de Betilla, rebaixant notablement el preu de venda i fent passes per a que el lloguer puga ser amb opció a compra”, apuntava.

Gestions com aquestes, explica, “demostren que tot i trobar-se amb el pitjor moment de la història municipal estem capacitats per gestionar els recursos dels que disposem. Albaida no té diners però els socialistes tenim ganes i un equip de gent molt capacitada i amb voluntat de servei públic. Hem parat el desgavell en el que estàvem, dels quasi 19 milions que devia l’Ajuntament hem reduït a 17’4, però el moment és molt delicat i clau per remuntar. És un repte, i els socialistes som els més preparats per assumir-lo amb les màximes garanties”, concloïa la candidata. 

Anuncios
Cineapolis Ontinyent

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN