Seleccionar página

FITUR serveix d’aparador dels nous productes turístics de la Vall d’Albaida

por | 29 Ene 2013 | Ontinyent

Així, la Mancomunitat presentarà 25 ofertes i 6 paquets turístics configurats “conjuntament amb els agents econòmics”, tal i com indica el seu president, Juan Antonio Puchades. Les propostes abasteixen àmbits com el turisme d’interior, el de salut i benestar, el cultural, el familiar i l’enoturisme sense deixar de banda dues opcions centrades en el luxe. Per tant, aquesta varietat “reflecteix el potencial del sector a la Vall d’Albaida”, segons Puchades, per la qual cosa “podem adaptar-se a tots els públics”.

Aquestes opcions es distribueixen al llarg de la comarca ja que Agullent, Benissoda, Bocairent, Bufali, Llutxent, Ontinyent, Otos i Quatretonda són les poblacions d’on sorgeixen. A més, els packs dissenyats van destinats a grups de sis persones o més i combinen quatre dies de sol i platja amb tres jornades per la comarca per tal de descobrir la indústria tèxtil, la festa, l’esport o, fins i tot, facilitar la immersió lingüística amb cursos d’espanyol.

D’altra banda, el Departament de turisme mantindrà també trobades amb un total de 21 agents econòmics per a recopilar la màxima informació possible i configurar paquets turístics a la carta. Així, dijous hi haurà sis res amb agències majoristes mentre que divendres serà el torn per contactar amb set touroperadors i dissabte amb vuit professionals del sector. Puchades remarca que “contactar amb professionals que operen a Espanya, a Europa i a Amèrica ens permetrà recollir les peticions de nous potencials clientes per tal de configurar paquets turístics a la carta i posicionar la comarca com a destí turístic d’interior”.

Igualment, la cita servirà per promocionar “les diferents iniciatives que duem a terme al llarg de l’any com la desena edició d’Obrim les portes de la Vall que començarà el 16 de febrer”. En aquesta ocasió, la temàtica seguida està basada en els personatges il·lustres o més rellevants de 22 de les poblacions de la comarca.

Finalment, una altra de les novetats a FITUR serà la presentació del nou portal web del Departament de Turisme de la Mancomunitat (www.valldalbaida.com) que ofereix “una imatge més atractiva i funcional així com una nova estructura de la informació”, tal i com destaca Puchades. Així mateix, la incorporació de noves tecnologies “el converteix en una pàgina totalment adaptada als nous temps i a les necessitats dels visitants”.

Tot el conjunt d’iniciatives empreses són fruit “de la cooperació i de la cohesió entre tots els agents implicats tant públics i privats”, segons Puchades. A més, el president de la Mancomunitat de municipis de la Vall d’Albaida considera que aquesta circumstància “és fonamental per obtenir resultats positius i aconseguir bones perspectives de futur”.

Fuente: Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida. 

Anuncios
Cineapolis Ontinyent

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN