Seleccionar página

Gran Presentació de l’Escola Mundipal de Fútbol de l’Olleria

por | 5 Sep 2011 | L'Olleria

Este dimecres, 31 d’agost,  es va celebràr al camp de fútbol Municipal de l’Olleria la presentació dels membres de les diferents categories de l’Escola Municipal de Fútbol de l’Olleria.

Desprès de una pre-temporà  de l’Olleria Club de Fútbol, molt emocionant de resultats molt variats, guiats per Antonio Sánchez, el nou entrenador que ens declara “que ve amb l’objectiu de poder pujar a I Regional i de promouré l’unió i el companyerisme entre el grup”, l’equip ens mostrà al públic la seua preparació i les seues noves incorporacions.

Per començar la cerimònia, aparegueren tres xiquets al camp amb una gran bandera de l’escut de l’equip. Seguidament s’uniren les festeres de les Corts d’honor de les Reines Infantil i Major d’aquestes Festes Patronals de Moros i Cristians 2011, que portaren unes teles amb els colors de la samarreta de l’equip, roig i blanc.

Un cop al camp, començaren a eixir els jugadors de l’equip de totes les categories, seguit de les Regines de Festes, Carmina Díaz, i Marta Borràs, el Regidor d’esports, Vicente Oviedo, l’Alcalde, José Vidal, el President del Club de Futbol , i el coordinador.

A continuació, i seguint amb la presentació, un xiquet de cadascuna de les categories pregonà una frase sobre el companyerisme, l’esforç o l’emoció presents a l’esport. Desprès el micròfon passà a les autoritats i la corporació de la direcció del Club.

Francisco Micó, coordinador de l’Escola iniciava els parlaments i tant ell com el President del Club van insistir en la importància del companyerisme, la il·lusió, el treball i “per descomptat l’afició”, a la qual van fer una crida perquè donés suport durant tota la temporada al seu equip.

També el regidor d’esports, va tenir unes paraules d’ànim per al primer equip a més de per a tots els alumnes als quals els va animar no només a aplicar-se en “este curs que hui comença sinó també a disfrutar de tots i cadascun dels moments inoblidables que segur vos portarà esta temporada” afegint que “és molt important que tots estiguem al costat del nostre equip, el Club de Futbol L’Olleria que segur ens portarà moltes alegries enguany” i “no vull oblidar-me d’entrador i president, a ells la meua enhorabona i el meu més sincer ànim”.

D’altra banda, va tenir unes paraules per a l’anterior president, Vicente Ferrandis “a qui li felicite pels 10 anys al capdavant de l’equip”.

Finalment, l’alcalde va reiterar les paraules de felicitació a l’anterior president i li va brindar tot el suport de l’Ajuntament “tant al nou entrenador com al nou president que estic segur van a continuar treballant dur per a aconseguir els millors resultats” remarcant igualment, “la gran acollida de l’Escola Municipal de Futbol que cada vegada és més gran i amb major prestigi”.

En acabar l’empresa local CM, patrocinadora del Club de Futbol del poble, obsequià a les Regines i Festeres amb un detallet.Tot seguit les autoritats i les Reines de Festes saludaren un per un als jugadors, desitjant-los sort.

Finalment, i abans de començar el partit, les Reines Major e Infantil efectuaren el tradicional “saque” de honor.

Ja per acabar, es jugà com tots els anys un partit amistós entre l’Olleria i el Juvenil, per vorer jugar les noves incorporacions, i la seua adaptació al grup. Entre aquestes, s’han recuperat jugadors que ja havien format part de l’equip, com Honorio Boluda, José Català o Vicent Llop, i  s’han sumat nous jugadors com Hector Coll a la porteria o Carlos Vadillo i Carlos Gramaje, que pugen del Juvenil.

Anuncios
Cineapolis Ontinyent

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN