Seleccionar página

IES Enguera: Les millors i més saboroses receptes al restaurant de l’escola d’Hosteleria

por | 15 Nov 2011 | Enguera

Podem gaudir d’una gastronomia de disseny a preu de cost,  elaboracions creatives, originals e innovadores amb ingredients de primera qualitat.

Els  estudiants d’ Hosteleria de l‘IES Enguera en el nou curs escolar 2011-12 tornen per oferir-nos les millors i més saboroses receptes que poden degustar al restaurant de l’escola d’hosteleria.

Tots els dimecres i dijous en calendari lectiu, s’oferirà un menú de degustació a les instal·lacions de l’escola d’hosteleria que està dotada d’equipament professional. D’esta manera es pretén que els alumnes reben una formació professional de qualitat.

Estudiants de Canals, Xàtiva, Vallada, Anna, Enguera, Alcúdia de Crespins, Ontinyent, Benigànim, Montaverner, Castelló de la Ribera es desplacen tots els dies a la capital de la Canal de Navarrés. Per a tots els alumnes suposa un desafiament i una etapa de treball intens per tal de completar la seva formació e incorporar-se al món laboral.

RESERVAS  EN  SECRETARÍA  O  TEL. 96 222 41 90 / HORARIO  DE  14:00H  A  17:00H

MENÚ  RESTAURANTE  MIERCOLES 16 DE NOVIEMBRE

SURTIDO DE TOSTAS

BOQUERÓN EN VINAGRE

XIP DE PATATAS Y MEJILLÓN CON ALLIOLI

TOSTA DE XIPIRÓN CON TOMATE

BROCHETA DE LANGOSTINOS CON SALSA ROMESCU

____________________________________________________

SOPA DE PESCADO MEDITERRANEA

O

ENSALADA DE QUESOS CON VINAGRETAS DE CAFÉ Y FRAMBUESA

___________________________________________________

LOMOS DE DORADA CON SALSA DE CIGALITAS

O

MAR Y MONTAÑA CON GAMBÓN Y SETAS

______________________________________________

POSTRE DEL CHEF

P.V.P: 1O €/MENÚ

Anuncios
Cines Axion Xàtiva

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN