Seleccionar página

Inauguració de les obres realitzades a la serra de Carraposa

por | 26 Jul 2016 | Rotglà i Corberà

La Consellera de Turisme i Presidenta de l’Agència Valenciana del Turisme, Belén Juste Picón, va acudir el dijous 3 de març a la localitat de Rotglà i Corberà. El motiu de la visita fou la inauguració de les obres realitzades a la serra de Carraposa en virtut del Conveni de col•laboració entre l’Agència Valenciana del Turisme i l’Ajuntament de Rotglà i Corberà per a la col•locació de cartells, senyalització de recursos turístics i adaptació del paratge Carraposa per a persones discapacitades.

Per a l’execució de dita actuació l’ajuntament de Rotglà i Corberà va rebre una ajuda de 40.000€, que s’han destinat a reomplir i estendre balastre, formigonar , posar baranes i cartells de senyalització. Amb la mateixa s’ha aconseguit la recuperació d’aquest paratge natural i s’ha condicionat per tal d’afavorir la visita dels excursionistes, que des del cim d’aquesta serra podran gaudir de la visió de bona part dels pobles de la Costera.

La Consellera va agrair l’esforç i la il•lusió de la corporació per recolzar i difondre els recursos turístics d’aquest municipi d’interior, donat que amb actuacions com esta s’ajuda a afavorir un “turisme per a tots” cuidant als nostres visitants.

Anuncios
Cineapolis Ontinyent

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN