Seleccionar página

IV Biennal d’Arts Nostre al Centre Cultura Mariola d’Agres

por | 2 Ago 2014 | Agres

Aitor Vañó és un jove de 22 anys que al 2011 ingressa a l'Escola d'Art La Palma, en Madrid. En aquesta època freqüenta habitualment la Facultat de Belles Arts de la Complutense, La Tabacalera i L'Escorxador (centres d'art del moment). Al 2012 participa a la "Fira de Tots Sants" de Cocentaina i en la demostració de talla en fusta a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.

Al 2013 guanya el concurs promogut per l'Escola d'Art La Palma i l'Ajuntament de Madrid de disseny de la intervenció escultòrica de gran format a la plaça del Dos de Maig.

Aquest anys ha estat de moment medalla de bronze a la V Biennal Vall dels Somnis, amb l'obra "el guardià dels somnis", ha realitza talles per a la firma Long Days i ha resultat seleccionat en els Premis Extraordinaris d'Arts Plàstiques i Disseny de la Comunitat de Madrid.

Amb aquest currículum des de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Agres volem felicitar-lo per tot allò aconseguit i portar el nom d'Agres arreu de l'Estat Espanyol així com també haver-se convertit en un exemple i referent per als joves d'Agres.

Recomanat per: TOimprove agency y Portal Comarcal.

Anuncios
Cineapolis Ontinyent

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN