Seleccionar página

L’11 Campionat de la Vall d’Albaida serveix per reinaugurar el carrer de la Pilota de Bocairent

por | 15 Jul 2014 | Bocairent

Entre les tasques realitzades, destaquen la nova pavimentació del sòl que garanteix unes condicions òptimes per al joc així com l’habilitació d’un antic refugi utilitzat durant la Guerra civil com a seu social dels equips locals. La reinauguració de l’espai va anar a càrrec de l’alcalde Josep-Vicent Ferre i del regidor d’Esports, Antonio Santonja, junt al president del club, Javi Cantó, qui va acompanyar a un dels jugadors més reconeguts de la pilota valenciana, Waldo, en una partida d’exhibició commemorativa de la fita contra David, un altre professional de l’esport autòcton, Fili i Batiste.
 
Prèviament, el matí de diumenge havia deixat el triomf de Castelló de Rugat contra Llocnou (40-20) en la final de la màxima categoria del torneig comarcal mentre que la resta de partides es van disputar durant tot el dissabte. Els equips de les gerres van vèncer també en 4a categoria igualment contra Llocnou (40-30) i en infantil (30-20 contra Muro) mentre que Moixent va dominar en aleví (30-5) i en benjamí (25-10) contra Benigànim en ambdós casos. Finalment, Quatretonda (40-25 contra Albaida B), Otos (40-30 contra Aielo de Malferit) i el Genovés (25-15 contra Quatretonda) van ser els altres conjunts campions en 3a categoria, cadets i prebenjamins, respectivament.
 
El lliurament de trofeus va comptar amb la presència del president de la Mancomunitat de municipis de la Vall d’Albaida, Juan Antonio Puchades; de l’alcalde d’Otos, Emili Mira, i dels regidors d’Esports de Moixent, José Luis Pont, i de Bocairent, Antonio Santonja. Un dinar popular que va congregar més de 50 persones va posar el remat a un intens cap de setmana de raspall.
 
Anuncios
Cineapolis Ontinyent

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN