Seleccionar página

La Biblioteca convoca un concurs infantil per a dissenyar la mascota del centre i dóna la benvinguda als nascuts en 2014

por | 23 Sep 2014 | Poble Nou de Benitatxell

Per això, s’ha convocat un concurs perquè els xiquets i les xiquetes de primària dibuixen la mascota de la Biblioteca. A més, es donarà la benvinguda als nascuts en 2014. Els interessats en participar hauran d’inscriure’s a la Biblioteca fins al 15 d’octubre.
 
El dia de la Biblioteca té com a objectius principals promocionar i donar difusió al serveis de la Biblioteca per als xiquets escolars i per a la població en general; crear un vincle més pròxim del servei bibliotecari municipal, crear una imatge per a la divulgació i identificació de la Biblioteca. Aquesta iniciativa es posa en marxa aquest any per primera vegada.
 
El concurs “Dibuixa una mascota per a la Biblioteca” està adreçat a xiquets i xiquetes de primària del Col·legi públic Santa Maria Magdalena. Els menuts podran dissenyar una mascota perquè identifique durant un any la Biblioteca pública. Els dibuixos seran exposats a la Biblioteca i el dia 24 d’octubre es farà saber el guanyador.
 
A més, els nounats de 2014 tindran una benvinguda especial per part del centre bibliotecari municipal. Els menuts obtindran un detall amb carnet especial i a més s’obsequiarà amb un llibre educatiu als pares i mares.
 
Els interessats en participar en les dos activitats han d’inscriure’s a la Biblioteca fins al 15 d’octubre. La regidora de Cultura, Sílvia Mayans, ha animat a les famílies a participar en aquestes activitats i utilitzar els serveis de la Biblioteca com a recurs quotidià. Aquestes activitats “han sigut preparades per a apropar la Biblioteca des de ben menuts als usuaris potencials, animar al seu ús i a descobrir totes les eines que aquesta posa a l’abast de tots els veïns”.
 
Des de la Biblioteca s’espera que amb aquestes noves activitats els més menuts coneguen i aprenguen a gaudir de la màgia dels llibres. Sobretot, es pretén apropar el servei als xiquets i així fomentar l’hàbit de lectura en els futurs adults. El departament de Serveis Socials també prepararà fullets informatius sobre temes que puguen interessar als pares novençans.
 
Anuncios
Cineapolis Ontinyent

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN