Seleccionar página

“la Caixa”, única entitat bancaria de la localitat que ha apostat per el projecte de l’AFA de Canals

por | 24 Nov 2012 | Canals

El projecte presentat per l’Associació de Familiars i Persones amb Alzheimer i altres Demencies de Canals; dirigit a persones amb dependència, majors amb demència; ha estat subvencionat per L’Obra Social “La Caixa”.

La finalitat del projecte és millorar la qualitat de vida de els usuaris i els seus familiars cuidadors. AFA Canals, treballa de forma global els intervencions individualitzades, és per esta  raó per la que la informatització dels servicis servirià per a estalviar temps i esforços amb els participants del programa de respir. 

Segons el president de l’Associació Arcadi Soriano, així és consoliden i milloren els servicis per als usuaris, proporcionant-los activitats millor adaptades gràcies a la informatització de les eines de treball. L’Obra Social “la  Caixa” col.labora amb 6.000 euros.

La Junta Directiva d’AFA de Canals, insisteix a donar les gràcies a la Caixa, única entitat bancaria de Canals que ha apostat per este projecte d’Associació des del seu començament ara fa 5 anys. I en especial al tracte rebut pels treballadors de la Caixa a Canals.

Obra Social “la Caixa” col.labora amb 270.000 euros, destinats a 50 projectes socials  presentats per entitats de València i Castelló

A través de la seua Obra Social, la Delegació General de ”la Caixa” a València i Castelló recolza un total de 50 projectes socials impulsats per entitats de la Comunitat Valenciana a les que dedica una inversió de 270.810 euros.

En el cas de la Direcció d’Àrea de Negoci d’Ontinyent és un projecte per un import  total  de  6.000  euros. El  projecte  seleccionat de l’Associació de Familiars i Persones amb Alzheimer i Altres Demències de Canals va dirigit a aplicacions de noves tecnologies de intervenció amb malalts amb Alzheimer. 

Pensant en les persones més que mai

”La Caixa”, hi ha optat per reforçar, més que mai en estos moments, el seu compromís amb les persones. En este sentit, la Obra Social manté en 2012, per quint any consecutiu, un  pressupost de 500 milions de euros. El  desenvolupament de programes de caràcter social,  adequats a les necessitats més emergents en l’actual conjuntura, concentra la major part de la inversió. La superació de la pobresa infantil, el foment de l’ocupació entre col.lectius amb dificultats, l’envelliment actiu i saludable de les persones majors i l’atenció a les persones amb  malalties avançades són, en estos moments, les quatre línies de treball prioritàries.

A més de estes, l’entitat impulsa altres projectes dirigits a cobrir diferents carències socials: la prevenció del consum de drogues, l’accés a la vivenda, el valor positiu de la diversitat i la  interculturalitat presents en la nostra societat actual, el foment del voluntariat, la concessió de microcrèditso la cooperació internacional.El suport a la educación i la investigació, la  conservació del mig ambient i la divulgació de la cultura completen els objectius essencials de l’Obra Social ”la Caixa”. 

Anuncios
Cineapolis Ontinyent

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN