Seleccionar página

La Font de la Figuera dedica una jornada al teatre i la moda

por | 25 Mar 2015 | La Font

Aquesta actuació animava a les i els xiquets a gaudir de la màgia de la lectura, i per aquest motiu, es va realitzar en l'Agència de Lectura, a més de commemorar el Dia Mundial del Teatre que es realitza el 27 de març a nivell internacional.

La regidora de cultura, Irene Vila, ha manifestat la seua satisfacció per l’alta participació de xiquetes i xiquets en aquesta activitat, símbol de l’interés dels seus progenitors per continuar el seu aprenentatge més enllà de les aules i aprofitant l'oportunitat que els ofereix l'ajuntament de la Font de la Figuera.

De vesprada, unes 30 persones aficionades a la moda, es reunien en el Centre Social Polivalent atretes per un tallers sobre història de la moda. En ell, s’analitzava el patronatge al llarg de diferents èpoques (en concret, des de la prehistòria). També es convidava a les i els assistents a què desenvoluparen la seua creativitat, dissenyant sobre paper diferents models.

Vicent Muñoz, regidor de joventut, ha confirmat la seua “satisfacció al veure com el Centre Social Polivalent s’ha convertit en un espai molt dinamitzat, no sols per a l’ús de les i els joves amb l’Espai Jove. Veiem també com les seues sales acullen cada setmana activitats, tallers, cursos, etc. una cosa que evidencia la necessitat que tenia la població de què es gestionara correctament”.

Jornada recomanada per: TOimprove agency, BDLC-Noticias i Portal Comarcal.

Anuncios
Cineapolis Ontinyent

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN