Seleccionar página

La Generalitat deu a l’Alcúdia més de mig milió d’Euros

por | 5 Dic 2011 | L'Alcúdia

El plenari de l’Ajuntament celebrat dimarts va aprovar, amb els vots a favor de PSPV i Compromís i l’abstenció del grup Popular, exigir a la Generalitat  el pagament de les subvencions dels 6 programes d’ocupació PAMER i EMCORP que te concedits, que suposen un total de 69.289 €. L’Ajuntament ja els ha executat i justificat adequadament davant la Conselleria competent, havent pagat la totalitat de les retribucions i despeses que això suposa.

Cal recordar que els programes Emcorp i Pamer estan subvencionats per la Generalitat i per la UE, en aquest cas, a través del Fons Social Europeu, sent destinats a actuacions en matèria d’ocupació i que, en eixe sentit, compleixen una important tasca de formació i de foment de l’ocupació.

Al juny i juliol de 2011, amb l’inici dels programes d’ocupació, el Govern Valencià hauria d’haver abonat ja als ajuntaments el 60% del total de les ajudes i lluny d’això, a data de hui, la major part de les quantitats estan pendents de ser ingressades als ens locals valencians.

 “La part dels fons subvencionada per la Unió Euorpea, sí que s’ha ingressat en els comptes de la Generalitat, encara que el Consell, de forma totalment irresponsable, no l’ha traslladat als ajuntaments -afirma l’Alcalde de l’Alcúdia, Robert Martínez-  Sense perjudici del fet que això podria ser un possible delicte de malversació de fons públics, l’actuació no resulta admissible”.

Però esta quantitat és només la darrera que s’ha sumat a les quantitats que ja devia la Generalitat al municipi, que en total suposen més de 500.000 € i que, en alguns casos, són realment preocupants, ja que estan destinades a programes d’ajuda als més necessitats, com és el cas dels vora 150.000 € que deu la Conselleria de Benestar Social dels dos últims exercicis.

Anuncios
Cines Axion Xàtiva

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN