Seleccionar página

La historia del Voleibol a Xàtiva es va presentar air al pavelló de Voleibol de Xàtiva

por | 22 Ene 2012 | Xàtiva

L’obra està signada per M.Ángeles Vidal, l’ entrenadora que guanyà la primera lliga amb el Tormo Barberà, i el periodista Josep Lluís Fitó.

El volum, de 160 pàgines, fa un recorregut des de les acaballes dels anys 60 del passat segle fins l’actualitat del Club Voleibol Xàtiva. En les seues pàgines s’hi recullen tot el que ha ocorregut al voleibol xativí al llarg d’aquestos més de 50 anys. Des de les dificultats per trobar un lloc on jugar fins la construcció del pavelló, passant pels triomfs dels equips cadets, juvenils als intents de l’equip masculí  d’arribar a la divisió d’honor.

En el llibre es fa un esment especial a la trajectòria del CV Tormo Barberà que, des de 1986 a 1990, va aconseguir guanyar tres lligues i tres copes.

L’estructura del llibre està formada per un relat cronològic dels fets, unes pàgines dedicades a l’esportista xativina més internacional, Pilar Larriba, un dossier sobre els trofeus de Fira i setze entrevistes a protagonistes destacats de la història del voleibol a Xàtiva.

El llibre es podrá adquirir mitjançant el Club Voleibol Xàtiva o a les llibreries de la Ciutat. 

Anuncios
Cineapolis Ontinyent

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN