Seleccionar página

La justícia dóna la raó a l’Ajuntament de Sueca i desestima el recurs presentat pel PP contra el consistori

por | 22 Mar 2012 | Sueca

Pel qual es va aprovar el canvi en la forma de gestió del servei de manteniment de jardins i zones verdes del municipi.

Una vegada finalitzat el període de concessió de l’empresa privada que fins aleshores s’havia encarregat del servei, Centre Verd, l’Ajuntament va considerar que l’empresa pública municipal Aigües de Sueca estava capacitada per a assumir la seua gestió. A més de l’estalvi econòmic que suposava el passar d’una gestió indirecta a una directa, s’aconseguia, des del consistori, augmentar el control i la capacitat de decisió sobre la gestió del manteniment i neteja dels parcs i jardins municipals.

El PP va al·legar en el seu recurs que s’havia infringit el procediment que s’ha de seguir per a la modificació dels estatuts i que la modificació va anar més enllà de l’ampliació de l’objecte social de l’entitat pública empresarial “Aigües i Sanejament”. Ara, el tribunal ha donat la raó a l’Ajuntament de Sueca i ha desestimat tals acusacions concloent “que el procediment seguit per a la modificació dels estatuts es va ajustar a la legalitat”.

“La sentència demostra que les coses es van fer correctament i que en cap moment es va vulnerar cap dret de cap persona; senzillament es va atribuir la competència a l’empresa pública municipal Aigües de Sueca perquè es va considerar que era el més convenient per a millorar el servei, perquè l’empresa estava capacitada per a oferir este servei, i perquè des de l’Ajuntament es tindria un major control de la gestió realitzada per l’empresa. El PP ha demostrat amb este recurs que l’única cosa que pretenia era anteposar els seus interessos electorals, fent soroll i entorpint l’única intenció de l’equip de govern que era millorar el servei. No vam entendre la seua actitud ja que, al concedir-li el servei a una empresa  pública municipal, ells també tindrien un millor i major accés a la informació de la gestió realitzada, i podrien intervindre en les decisions per estar representats en la Junta d’Aigües de Sueca”, ha manifestat l’alcalde de Sueca en l’època de la interposició del recurs i actual regidor de Personal, Joan Baldoví. 

Anuncios
Cines Axion Xàtiva

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN