Seleccionar página

La ruta de l’aigua de Montitxelvo i el castell del Palomar, pròximes cites senderistes

por | 18 Nov 2016 | Montitxelvo

El programa de senderisme 2016 segueix descobrint el patrimoni natural de la Vall d’Albaida. Després de la ruta de la pedra i la calç de Llutxent i la pujada a les Fontetes, que enguany han complit 100 anys, des del Ràfol de Salem, Montitxelvo i El Palomar prenen el relleu el pròxim cap de setmana.

Montitxelvo proposa la ruta de l'aigua. Eixirà del poble en direcció al riu i transcorrerà per l'alcavor de Remigio i la font de Micairent abans d’esmorzar. La ruta seguirà cap a la Font de Ferri, la bassa del Sastre, el barranc i l'arcada de Planet fins al cementeri i l'Ajuntament on finalitza la ruta. 5 quilòmetres amb dues hores i mitja de duració aproximada amb dificultat baixa i que possibilitat descobrir els elements patrimonials hidràulics locals.

El Palomar proposa la Ruta del Castell i altres joies del patrimoni rural. El recorregut, de 12,30km i una durada de 5 hores aproximadament, presenta una dificultat mitja-alta. En la primera hora , oferirà unes magnífiques vistes de la Vall d’Albaida i visitarà el castell de Carrícola (El Palomar), amb el biodivers. S’esmorzarà a la Font d’El Melero i es reprendrà la segona part del sender fins coronar el corral i la nevera de Diego. De camí podrem observar la resta del patrimoni que atresora la serra: neveres, forns de calç, fonts, flora, fauna, paisatge.

 

Anuncios
Cines Axion Xàtiva

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN