Seleccionar página

La Societat Unió Musical d’Alberic inicia un mes d’actes amb la benvinguda als nous educands

por | 18 Nov 2016 | Alberic

La primera cita, no obstant, serà demà dissabte 19 de novembre amb la benvinguda als nous educands. Els músics de la Banda Simfònica i els de la Banda Jove començaran des del Musical a les 17:30 hores una cercavila per a arreplegar als nous estudiants. Són Pau Valero, Fernando Escrivá, Llorens Ortiz, Quique Alonso, José Francisco Climent, Gema Martín, Julia Sales, Carmen Martínez, Estela Baello, Alexandra Matveyeyeva, Lucía Domínguez, Marc Pallarés, Pau Monzó, Anna Marina Martínez, Abril Cogollos, Sergi Moscardó i Marc Martí. Es passarà per les cases particulars en una cerimònia que suposa la seua introducció en la banda.

El dimarts 22, per la seua banda, se celebrarà la festivitat de la patrona dels músics pel que tots els integrants de la Escola de Música Leopoldo Magenti es reuniran en el CEIP Rafael Comenge per a iniciar des d'allí, a les 17:30 hores, la cavalcada pels carrers d'Alberic, que es tancarà amb una xocolatada amb mona (panquemado).

Ja el dissabte 26 de novembre se celebraran diversos actes religiosos amb una cercavila amb la imatge de Santa Cecilia fins a l'església de Sant Llorenç i una posterior missa, per a tancar la jornada amb un sopar d'agermanament. En el concert del Palau de la Música de València del dia 10 seran protagonistes la Banda Jove i posteriorment la Banda Simfònica de la SUM Alberic. L'ajuntament alberiqueny facilitarà autobusos per al desplaçament fins a la ciutat de València, encara que serà necessari reservar la plaça.

El diumenge 18 de desembre serà el torn per al concert de nadal de la Banda Jove, amb posterior menjar de germanor. Les cites musicals a Alberic tindran dues cites finals amb les audicions dels educands de l'escola el dia 23 a partir de les 18 hores i el concert extraordinari de nadal a càrrec de la Banda Simfònica de la Societat Unió Musical d'Alberic el dia 26 a partir de les 19 hores.

 

 

Anuncios
Cines Axion Xàtiva

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN