Seleccionar página

La tenda del Trèvol (Ontinyent) celebra el seu primer aniversari ampliant l’oferta amb productes a estrenar

por | 18 Nov 2016 | Ontinyent

Tot i que va obrir el 12 de juny de 2015, la tenda solidària del Trèvol ha esperat fins hui divendres 18 de novembre per a celebrar l’aniversari i fer-ho amb un aire diferent que suma als productes de segona mà, tèxtil i paraments per a la casa, útils de plàstic, vidre o roba de bebé, a més de la possibilitat de fer comandes. Com assenyala la directora del projecte Trévol, Amélia Martínez, «un temps que no haguera estat possible sense els amics que ens han proveït de productes de segona mà en bon estat per a la venda o els trenta voluntaris».

Els nous productes a la venda «no tenen intenció de competir amb els canals de distribució habituals sinó completar la dotació de productes, que havíem detectat insuficients, per la qual cosa animem a la gent a què ens continue portant tot allò que funcione i no utilitze perquè tots guanyem: el que dóna perquè se sent bé, el que compra pel preu i la utilitat i la fundació Trèvol perquè de l’intercanvi trau fons per a la seua causa social».

La tenda solidària del Trévol, situada al baix del número 47 del carrer Martínez Valls es du mitjançant voluntaris. Els col·laboradors segueixen uns torns que els caps de setmana completen les famílies i els tècnics del Trèvol. A banda, hi ha una nau on se seleccionen els productes a la venda on els propis usuaris del Trèvol seleccionen la roba. Perquè funcionen en ple de rendiment, caldrien unes quantes mans més, per la qual cosa Martínez fa un crida a aquelles persones que tinguen un poc de temps lliure perquè siguen voluntàries.

 

Anuncios
Cines Axion Xàtiva

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN