Seleccionar página

L’Ajuntament de l’Alcúdia llança un “Carnet Jove” per a veïns i veïnes de 16 a 26 anys

por | 26 Jul 2016 | L'Alcúdia

Aquesta targeta permetrà els joves alcudians gaudir d’un descompte del 50% en les entrades als espectacles programats per l’Ajuntament, així com en l’ús de les instal•lacions esportives municipals.

A través d’un ban, l’Ajuntament ha fet saber a tots els veïns d’entre 16 i 26 anys empadronats a l’Alcúdia quins són els avantatges del “Carnet Jove”, una iniciativa amb què es pretén que la joventut alcudiana puga gaudir de descomptes molt atractius en totes les activitats municipals.

Per exemple, amb este carnet, els joves podran gaudir del cicle de teatre que es programa en la tardor i durant l’hivern a la Casa de la Cultura, beneficiant-se d’una reducció del 50% en el preu de l’abonament. També podran llogar per la meitat del seu preu les instal•lacions esportives municipals, com la pista d’esquaix, la de pàdel o la de futbet. D’altra banda, els joves també podran beneficiar-se d’este descompte a l’hora d’assistir a un concert.

Els carnets es poden retirar a l’Espai Jove de l’Alcúdia a partir del dijous 26 d’agost i fins el 3 de setembre, per a la qual cosa cal que els veïns presenten el seu DNI. Es tracta d’un carnet personal i intransferible que s’haurà d’utilitzar sempre conjuntament amb el document nacional d’identitat.

Segons ha explicat el regidor de Joventut, Josep Cogolludo, “volem que la gent jove tinga una gran presència en tots els àmbits de la vida social, cultural i esportiva del municipi, per això l’Ajuntament vol animar-los a retirar este carnet i començar a beneficiar-se de tots els seus avantatges”.

El consistori està treballant a hores d’ara per tal que este carnet incloga també descomptes en els comerços locals, de manera que isquen beneficiats no sols els joves sinó també els propis comerciants del municipi.

Siga com siga, els joves de l’Alcúdia ja podran estrenar el seu carnet durant les festes patronals de setembre, ja que amb este document podran accedir gratuïtament al recinte de l’Àgora Jove per a gaudir del IV Festival Electrònic de la Ribera. 

Anuncios
Cineapolis Ontinyent

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN