Seleccionar página

Les tres entitats musicals del Poble Nou de Benitatxell celebren la seua festa gran de Santa Cecília del 22 al 30 de noviembre

por | 22 Nov 2013 | Poble Nou de Benitatxell

L’Agrupació Musicomunicipal Sta. M. Magdalena, el Cor del Poble Nou i la Colla la Llebetjà celebraran la seua festa de 2013, del 22 al 30 de novembre. Durant els dos caps de setmana últims de novembre sonaran cercaviles pels carrers del poble, els tradicionals concerts i la incorporació de nous músics a cadascuna de les entitats. Enguany, seran 12 els nous integrants de la Colla i la Banda.

La programació d’actes comença el divendres 22 de novembre amb el concert de la Banda Juvenil, a les 19.30 h. a l’Església. Cap a les 21 h. la Colla de dolçainers i tabaleters la Llebetjà farà un cercavila per a recollir els seus cinc músics nous: José Vicente Gómez

Reyes i Josep Buigues Devesa seran els nous percussionistes, mentre que Maria Teresa Gilabert Buigues, Gabriel Gilabert Garcia i Miguel Ángel Diego Pedro seran els nous dolçainers.

L’endemà, dissabte 23, tocarà el torn a l’Agrupació Musicomunicipal Santa Maria Magdalena que, acompanyats per la Colla la Llebetjà, recollirà 7 joves músics durant una cercavila: Miguel Buigues Ferrer, Vicent Fornés Cardona (bombardí), Maria Monfort Font i Matías D. Maciel Silveira (flauta), Max Lyness (saxo tenor), Javier Oliver Vidal (trompeta) i Rebeca Vives Pastor (trompa). A les 19.30 h. començaran els concerts de Santa Cecília de la Colla i el Cor. Dirigida per Pasqual Salort, la Colla la Llebetjà tocarà tres duets de dolçaina acompanyats per piano i en acabar, interpretarà conjuntament amb el Cor la Salve a Santa Maria Magdalena. El Cor, per la seua part, farà gala de les seues veus sota la batuta del director Josep Mengual Femenia.

Els actes de Santa Cecília acabaran el dissabte 30 amb el concert de l’Agrupació Musicomunicipal a partir de les 19.30 h. a l’Església. Javier Pinto, dirigirà obres molt conegudes i del gust de menuts i grans així com també han avançat des de la Banda que haurà diverses sorpreses. Seguidament, hi haurà el tradicional sopar de germanor al què no sols acudiran músics sinò que està obert a tots els veïns i veïnes.

Les tres entitats conviden tot el poble a gaudir de la música i dels actes programats. Així, la regidora de Cultura, Sílvia Mayans, ha agraït “l’esforç realitzat per cada músic per a continuar creixent cada any” i  ha recomanat “als veïns que no es perden aquests concerts especialment, ja que són els que els músics preparen amb més il·lusió per a oferir al poble”.

Anuncios
Cineapolis Ontinyent

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN