Seleccionar página

L’Oficina d’Informació i Turisme d’Antella va rebre un total de 2.048 visitants durant la temporada 2012

por | 26 Nov 2012 | Antella

Durant el mes d’agost en que l’Oficina va estar oberta de forma interrompuda a excepció de dilluns, Turisme Antella va registrar un total de 1.196 visites. El dia de major afluència de públic va correspondre al dimecres 15 d’agost, una jornada festiva que va coincidir amb una forta onada de calor i en la qual passaren per Turisme Antella un total de 140 visitants. També cal destacar les 89 persones que visitaren l’oficina el diumenge 26 de juliol coincidint amb la celebració de la Travessia de Natació.

En el mes de setembre -període a partir del qual l’Oficina va passar a obrir només els caps de setmana- es registraren 394 visites, mentre que en octubre el nombre de visitants va arribar als 442 gràcies, entre d’altres, a la gran afluència a l’exposició fotogràfica del 30 aniversari del trencament de la presa de Tous.

Pel que fa a l’objectiu de les visites dels turistes procedents de més de 110 municipis de l’Estat espanyol i altres de l’estranger, la major part demanaren informació relativa a la pràctica d’activitats esportives -senderisme, piragüisme, natació, rutes de mountain-bike i pesca-. Altres informacions molt demandades foren les referides a establiments de restauració i allotjament, zones d’estacionament autoritzat de vehicles, rutes i paratges fluvials, possibilitat de visites a la torre àrab i poblat ibèric d’Antella i programació festiva, esportiva i cultural local.

Respecte a la procedència dels visitants, fins el 30 de setembre la major part eren provinents de les comarques valencianes de la Ribera (578), l’Horta (238), la Costera (51), la Vall d’Albaida (48), la Safor (25), Canal de Navarrés (14) i Camp de Túria (8), mentre que de les comarques alacantines foren 54 els visitants i 7 de distintes localitats castellonenques.

Pel que fa els turistes d’altres comunitats autònomes, els més nombrosos durant el mateix període foren els de Castella-la Manxa (29) i Catalunya (29), seguits dels de Múrcia (15), Aragó (13), Comunitat de Madrid (13) i Castella-Lleó (2). Pel que fa els estrangers estiuejants a la Comunitat que acudiren a l’oficina de Turisme Antella, 26 d’ells eren francesos, 12 britànics, 5 holandesos, 5 argentins, 4 polonesos, 2 alemanys, 2 d’Estats Units, 2 belgues, 2 russos i 3 lituans.

L’Equip de Govern Municipal d’Antella ha valorat "molt positivament" l’afluència de visitants a l’Oficina de Turisme, la qual ha comptat amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació de València. Segons els portaveus municipals la posada en funcionament d’esta iniciativa ha afavorit la captació d’un turisme de qualitat cap al municipi. 

Anuncios
Cines Axion Xàtiva

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN