Seleccionar página

L’Olleria: Brisas del Cerrón guanya el IX Concurs de Música Festera Francesc Cerdá

por | 26 Feb 2013 | L'Olleria

El jove va assegurar estar molt content per este premi i recordava que “l’any passat vaig ser finalista en este mateix concurs pel que estic molt satisfet per haver aconseguit enguany el reconeixement del jurat”.

Per la seua banda, el públic va atorgar el premi valorat en 500 euros a l’obra Bonavista, del compositor José Salvador González Moreno de Reial de Gandia, amb títol definitiu Paula i Ximo.

El concurs, va abarrotar un any més el Teatre Goya i tant l’alcalde de L’Olleria, José Vidal com el regidor de Cultura, Jesús Engo van destacar en les seues intervencions la figura de Francesc Cerdà així com el treball de la Junta Central de Moros i Cristians  i l’esforç i la gran professionalitat de la SEM Sta. Cecilia que va ser l’encarregada sota la direcció d’Enrique Alborch, d’interpretar les quatre obres finalistes a més del pasdoble Andrés Contrabandista d’Óscar Navarro que va obrir el concert i el pasdoble Rocío de Juan Manuel Molina Milla, obra guanyadora del Jurat i Públic del Concurs de Música Festera Francesc Cerdà de 2007.

A més el públic va vibrar amb la marxa mora, Raschida obra de Liberto Benet i amb l’Himne de la Festa de Francesc Cerdà que va tancar el concurs i que va comptar amb l’actuació del Cor de la SEM Sta. Cecília.

Finalment, l’alcalde va felicitar “el treball realitzat des de la regidoria de Cultura, la Junta Central de Moros i Cristians i la SEM Cecilia de L’Olleria perquè este Concurs haja sigut tot un èxit un any més” afegint que “el regidor de Cultura m’ha cedit la primícia d’avançar que l’any que ve amb motiu del desè aniversari d’este concurs, que tant de valor sentimental té per a tots els ollerians i la rellevància i prestigi que té a nivell nacional, ja s’està treballant per a organitzar una edició especial”. 

Anuncios
Cineapolis Ontinyent

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN