Seleccionar página

L’UJI tanca 2013 amb 137 ambaixadors i ambaixadores en el món

por | 13 Ene 2014 | Castellón

El programa, que es va engegar al març de 2012, compta amb representants en més de 100 universitats de 40 països diferents i ha reforçat durant el passat any la seua presència en països de parla anglesa com Estats Units i Anglaterra. Per continents, l’UJI compta amb 47 ambaixadors a Amèrica, 44 a Europa, 17 a Àsia, cinc a Oceania i un a Àfrica.

Quant als perfils dels participants, el programa ha aconseguit la implicació de tots els segments de la comunitat universitària destacant la presència del personal docent i investigador amb 59 ambaixadors i de l’estudiantat amb 34 representants; seguits per personal d’administració i serveis, amb 13 ambaixadors i els antics alumnes, amb 8.

A més durant 2013, el programa ha obert un grup en Facebook (UJI Ambassadors) que funciona bàsicament gràcies als comentaris i aportacions dels ambaixadors que responen als dubtes i comentaris dels futurs estudiants estrangers de forma immediata i propera, ja que es tracta de compartir la “experiència UJI”. L’objectiu és proporcionar informació actualitzada i establir contacte amb els països en els quals es realitzen accions de promoció dels postgraus UJI o en els quals existeix algun ambaixador o ambaixadora en actiu.

En 2014 el programa pretén consolidar la xarxa internacional aprofitant els recursos i contactes establits amb les oficines de relacions internacionals en cada país, assessorant als futurs estudiants internacionals que tenen previst estudiar en l’UJI i mantenint el vincle amb els estudiants i egressats internacionals de la Jaume I en els seus països d’origen. En l’àrea nacional del programa també s’ha previst iniciar una campanya per a atraure a un major nombre de membres de la comunitat universitària que es convertisquen en ambaixadors UJI. 

Anuncios
Cineapolis Ontinyent

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN