Seleccionar página

Ontinyent: El Clariano recupera la normalitat cinc hores després del concert de Melendi

por | 23 Ago 2013 | Ontinyent

Tal com ja va ocórrer amb el concert d’Alejandro Sanz al mateix recinte, el dispositiu coordinat pel Regidor d’Obres i Neteja, Manuel Cuesta, ha inclòs a personal de les dues empreses concessionàries dels serveis de neteja viària i edificis municipals (FCC i Recisa) així com personal del Pla d’Ocupació posat en marxa per l’Ajuntament, que es posaven a treballar intensament només acabar l’actuació, al voltant de les 2:00 de la matinada, perquè a les 7:00 del matí el recinte i els seus exteriors estigueren en les millors condicions possibles.

L’Alcalde d’Ontinyent i Regidor de Festes, Jorge Rodríguez, tenia paraules d’agraïment “per a tot el personal que ha demostrat una volta més la dedicació al seu treball, i que han permès que a primera hora aquest matí la zona estiguera com si res haguera passat”.

Manuel Cuesta recordava que aprofitant la realització dels concerts d’estiu, l’Ajuntament ha aprofitat per adaptar l’estadi El Clariano a la normativa federativa i d’espectacles vigent amb la col·laboració de l’Associació de Promotors i Constructors de la Vall d’Albaida. Així mateix, l’Ajuntament ha procedit a senyalitzar els extintors i les eixides, instal·lat llums d’emergència i realitzat diverses tasques de neteja de les instal·lacions que portaven anys sense fer-se. El propi terreny de joc també ha estat sotmès a tasques de neteja i condicionament que podran constatar els seguidors de l’Ontinyent CF.

Anuncios
Cines Axion Xàtiva

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN