Seleccionar página

Presentació de la cort d’honor i coronació de la Reina Juvenil 2011

por | 20 Ago 2011 | Agres

El passacarrer s’iniciarà a les 20.30 hores des de les portes de l’Ajuntament en companyia de les Autoritats i la Junta de Festes, per anar a casa de la Reina Infantil de l’any passat, seguidament s’anirà a per les Dames Infantils d’aquest any 2011, Núria Domínguez Sendra, Paula Tudela Silvestre i els seus acompanyants.

Després serà el moment de arreplegar a la Reina Juvenil del passat 2010. Ja par acabar serà el moment d’anar a per les Dames Juvenils d’aquest any Irene Antolí Miró i Miriam Pons Miró i ja finalment a la Reina Juvenil 2011, Yolanda Calatayud Castillo.

Amb tota la Cort d’Honor i acompanyades per la Unió Musical d’Agres, aquestes figures tant importants en les festes d’Agres faran camí par arribar fins la Plaça de l’Assut, on tindrà lloc la presentació i coronació.

Aquest bonic acte envoltat d’un entorn idíl•lic i amb una escenografia molt cuidada serà on es procedirà a la col•locació de les bandes a la Cort d’Honor i la corona a la nova reina Yolanda Calatayud Castillo.

Per tancar aquest acte, la mantenidora d’aquest any Amparo Múrcia Campillo, dedicarà unes boniques paraules a la Reina, a les Dames, i a la resta de la Cort d’Honor, així com també al públic present, tot això sense oblidar la figura més clau i la que dóna sentit a les nostres festes, la Mare de Déu d’Agres.

A la 1 de la matinada tindrà lloc una disco-mòbil a càrrec de Nacho DJ.

Diumenge de Jocs per als més menuts

El diumenge des de les 11 fins les 14 hores i des de les 17 fins les 19 hores hi haurà jocs infantils, i seguidament actuació d’un mag.

Anuncios
Cineapolis Ontinyent

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN