Seleccionar página

Presentació i Coronació de les Reines Infantil i Juvenil “Festes d’Agres 2014”

por | 22 Ago 2014 | Agres

El passacarrer s'iniciarà a les 20.30 hores des de les portes de l'Ajuntament en companyia de les Autoritats i la Junta de Festes, per anar a casa de la Reina Infantil de l'any passat Lourdes Parra Sabater, seguidament s'anirà a per les Dames Infantils d'aquest any 2014, Elena Llorens Nocedal, Ainhoa Castro Diaz, María Dominguez Colomer, Laura Martinez Tecles, Nieves Santonja de la Osa, Aitana Francés Revert, Marina Sempere Vilaplana, Sofia Folgado Pascual i els seus acompanyants Juan Martinez Tecles i Pablo Sebastián Miró. I ja per últim s'arreplegarà a la nova Reina Infantil Eva María Sais Cambra
 
Després serà el moment de arreplegar a la Reina Juvenil del passat 2013, Irene Belda Ferri. Ja per acabar serà el moment d'anar a per les Dames Juvenils d'aquest any Claudia Martínez Lázaro i Mariola Llorens Cerdá junt als seus respectius acompanyants Samuel Silvestre Francés, Javier García Pascual i Oscar Antolí Castillo, i ja finalment a la Reina Juvenil del 2014, Chelo Francés Francés.
 
 
Després d'arreplegar a totes aquestes figures tant importants en les festes d'Agres i acompanyades per la Unió Musical d'Agres fins la Plaça de l'Assut, tindrà lloc la presentació i coronació.
 
Aquest bonic acte envoltat d'un entorn idíl·lic i amb una escenografia molt cuidada serà on es procedirà a la col·locació de les bandes a les Corts d'Honor Infantil i Juvenil així com també a la coronació de les Reines de les Festes d'Agres 2014, Eva María i Chelo.
 
Per tancar aquest acte, la mantenidora d'aquest any Lorena Francés, dedicarà unes boniques paraules a la Reines, a les Dames, i a la resta de la Cort d'Honor, així com també al públic present, per donar la benvinguda i l'inici oficial a les Festes d'Agres del 2014, tot sense oblidar la figura clau i la que dóna sentit a les nostres festes, la Mare de Déu d'Agres.
 
A la 1 de la matinada tindrà lloc una actuació musical. 
 
Recomanat per: TOimprove agency i Portal Comarcal.
 
 
Anuncios
Cines Axion Xàtiva

ANUNCIOS

LO MÁS LEIDO HOY

SUSCRÍBETE A NUESTRO BOLETÍN